Gå til innhold

Dere som kan dette med kransekake!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når kaken er ferdig pyntet og skal serveres dagen etter, skal den oppbevares i boks eller plast eller bare stå i "fri luft"?

Skrevet

Legg en brødskalk under kaken (den skal ikke berøre), så drar den litt fukt derfra. Da unngår du tørr kransekake. Husk å fjerne skalken før servering, den tar seg dårlig ut på festbordet.

 

Jeg drar en stekepose i cellofan over, men det skulle ikke forundre meg om det er unødvendig..

Skrevet

det beste er å oppbevare den i fryseboks...

Skrevet

det beste er å oppbevare den i fryseboks...

 

Tiner den i løpet av få timer da? kan jeg fryse den med all pynten på...og må den være innpakket i frysen?

Skrevet

Ikke poeng i å fryse når den skal serveres i morgen, men ja, den tiner fort.

 

I fryser er innpakning påkrevd, hvis ikke får den fort "frysersmak", om du forstår hva jeg mener.

Skrevet

ok, har pakket inn i plast og lagt brødskalk ved siden av på fatet, satser på det ikke kan gå Så gæli:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...