geitemarken Skrevet 2. februar 2012 #1 Del Skrevet 2. februar 2012 Lille har bursdag og har ønsket seg "kanin"kake. Jeg laget den i fjor med stor suksess. MEN jeg husker med gru all bannskapen som kom når jeg skulle pynte kaka. Smørkremen var for seig/hard. Ingrediensene hadde stått på benken i flere timer og smøret var mykt. Men skulle nesten ikke klare å smøre den utover. Kakebunnen var laget dagen før og var heller ikke kald. Gode råd og gode oppskrifter taes i mot:o) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143906372-oppskrift-p%C3%A5-en-mykluftig-sm%C3%B8rkrem/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2012 #2 Del Skrevet 2. februar 2012 1 kg melis 200 gram mykt meierismør 2 ss melk 3-4 dråper vaniljeessens Pisk smør, melk og vanilje jevnt, spe i litt og litt melis. LA det piske i 3-4 minutter mellom hver gang du sper i melis for at det skal bli ordentlig luftig. Bruk hele kiloen med melis. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143906372-oppskrift-p%C3%A5-en-mykluftig-sm%C3%B8rkrem/#findComment-143973990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå