Gå til innhold

Oppskrift på en myk/luftig smørkrem?


Anbefalte innlegg

Lille har bursdag og har ønsket seg "kanin"kake. Jeg laget den i fjor med stor suksess. MEN jeg husker med gru all bannskapen som kom når jeg skulle pynte kaka. Smørkremen var for seig/hard.

Ingrediensene hadde stått på benken i flere timer og smøret var mykt. Men skulle nesten ikke klare å smøre den utover. Kakebunnen var laget dagen før og var heller ikke kald.

 

Gode råd og gode oppskrifter taes i mot:o)

Fortsetter under...

1 kg melis

200 gram mykt meierismør

2 ss melk

3-4 dråper vaniljeessens

 

Pisk smør, melk og vanilje jevnt, spe i litt og litt melis. LA det piske i 3-4 minutter mellom hver gang du sper i melis for at det skal bli ordentlig luftig. Bruk hele kiloen med melis.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...