Gjest irismor Skrevet 25. januar 2012 #1 Skrevet 25. januar 2012 Gjerne av den litt tykke varianten. Er ikke så glad i tyntflytende lapskaus.
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2012 #2 Skrevet 25. januar 2012 Jeg koker kjøttet jeg skal ha, lar det koke seg nesten ferdig så har jeg de grønnsakene lar de koke seg nesten ferdig. bruker så noe av vannet og lager en tykk brunsaus og har over. lar det såt og sette seg litt for å få smaken.
Hønseføtter og gulerøtter Skrevet 25. januar 2012 #4 Skrevet 25. januar 2012 Gjerne av den litt tykke varianten. Er ikke så glad i tyntflytende lapskaus. Bruker ca 750g storfekjøtt, bankekjøtt/ytrefilet/mørbrad 2-3løk 1 purre 1 selerirot 1 persillerot 1kålrabi 2kg gulerøtter 3kg poteter 3 terninger med maggi klar kjøttbuljongterninger Skjærer kjøttet i terninger, bruner det i omganger i smør (tar salt og pepper på) og koker ut panna mellom hver gang med 2-3dl vann. Heller det i en 10liters kjele. Vasker, skreller og kutter alle grønnsakene i små terninger og har det i kjelen. Lar det koke 3-4timer og får en god, tykk brun lapskaus. Hos oss er dette 4 middager + litt til, er 2 voksne og 2 barn. Fryser ned i porsjonspakninger.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå