Gå til innhold

Noen som har en god oppskrift på brun lapskaus?


Anbefalte innlegg

Gjest irismor
Skrevet

Gjerne av den litt tykke varianten. Er ikke så glad i tyntflytende lapskaus.

Skrevet

Jeg koker kjøttet jeg skal ha, lar det koke seg nesten ferdig så har jeg de grønnsakene lar de koke seg nesten ferdig. bruker så noe av vannet og lager en tykk brunsaus og har over. lar det såt og sette seg litt for å få smaken.

Skrevet

Gjerne av den litt tykke varianten. Er ikke så glad i tyntflytende lapskaus.

 

Bruker ca 750g storfekjøtt, bankekjøtt/ytrefilet/mørbrad

2-3løk

1 purre

1 selerirot

1 persillerot

1kålrabi

2kg gulerøtter

3kg poteter

3 terninger med maggi klar kjøttbuljongterninger

 

Skjærer kjøttet i terninger, bruner det i omganger i smør (tar salt og pepper på) og koker ut panna mellom hver gang med 2-3dl vann. Heller det i en 10liters kjele.

Vasker, skreller og kutter alle grønnsakene i små terninger og har det i kjelen.

 

Lar det koke 3-4timer og får en god, tykk brun lapskaus. Hos oss er dette 4 middager + litt til, er 2 voksne og 2 barn. Fryser ned i porsjonspakninger.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...