Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei:)

Jeg lurer på om man kan spise middagsrester?

Det såtr jo anbefalt at vi skal spise mat som nettopp er lagd, eller så fersk som mulig. Vil det si at jeg må begynne å hive alle middagsrestene?

Jeg spiser jo mye mindre måltider nå, så jeg kan godt finne på å spise middag nr to et par timer etter vi har spist middag første gangen...

Dessuten syntes jeg det er utrolig godt å kunne varme meg litt rester til lunsj dagen etter.

Hva mener dere?

Fortsetter under...

Skrevet

Det kan vel ikke være farlig å spise rester vel, har aldri hørt om at gravide må kaste all mat som er til overs.

Skrevet

Varm opp maten tilstrekkelig du (over 70 grader, da liker ikke bakterier seg), så er det helt fint å spise :-) Husk å oppbevare maten riktig etter at du er ferdig med første runde og ;-)

Skrevet

Leste for noen dager siden at man ike skal spise rester som har stått lenge i romtemp, men om det har stått i kjøleskap skal det ikke gjøre noe:)

Skrevet

Hvis du vil være litt forsiktig så kan du være obs på at kokt ris er noe det kan sette seg litt ekstra bakterier i, så det er ikke så bra å varme opp igjen:) Ellers tror jeg rester er greit så lenge det blir satt inn i kjøleskap innen rimelig tid.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...