Gå til innhold

Hva er fordelene ved induksjonsplate? u/t


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det blir nesten som å koke på gass!! Det går fort å få ting i kok. Når du skrur opp eller ned varmen får du respons med EN gang :))

Elsker induksjon!! :)

 

Skrevet

Det er kjelene som blir varme, ikke komfyren, så risikoen for at noe brenner seg fast på komfyrtoppen er nesten lik null. De jeg kjenner som har keramiske topper er nesten hysteriske for søl, for der er det jo et styr uten like for å få vekk ting som brenner seg fast. Det skjer ikke på en induksjonstopp.

 

Ting koker opp mye raskere, og stekepanna er klar til bruk på littegrann, og det er lett å finjustere varmen. Om man steker noe som spruter veldig, så kan man legge papir rundt panna. Jeg vet også om noen som legger det under, men det har ikke jeg prøvd.

 

På vår komfyr er det også slik at platene slår seg av når det ikke står noe oppå, eller når det som står oppå blir for varmt, så det er mindre sjanse for tørrkoking, og det brukes ikke mer strøm enn nødvendig. Energiøkonomisk er den jo i utgangspunktet.

 

 

Det eneste som er litt kjedelig med å kjøpe induksjonstopp, er at du muligens må bytte ut mange av kjelene og pannene, men det er jo en engangsinvestering. Jeg er kjempefornøyd med min induksjonsovn. Det tok litt tid å lære hvordan jeg skulle koke på den, men da det var overstått, så var jeg "frelst" :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...