Gå til innhold

kjøttdeig utgått på dato.......farlig egentlig?


Anbefalte innlegg

skal lage mousaka til middag og oppdager at kjøttdeigen gikk ut på dato i går.. Lukter ikke helt normalt men heller ikke direkte surt.. Men dersom den er på grensen; den skal jo først stekes på stekepannen og så i ovnen - er det egentlig noe vi kan bli syk av da...?????? Tror jeg kjører på...

Fortsetter under...

Jeg har ofte brukt kjøttdeig som er noen dager over dato... aldri blitt syk. Det eneste jeg er skeptisk til er hvis den lukter vondt, men generelt så er jo den datomerkinga veldig overdrevet. Så det går nok bra.

Annonse

Bulte pakka sånn at plasten var oppblåst? Hvis den i tilfelle var det KAST DEN!! Risikosport!!

 

Og husk at SISTE FORBRUKSDAG bør respekteres særlig på kjøtt.

 

Får du ikke er gravid, og at du ikke ikke tenker å servere den «deilige» maten til andre enn deg selv..

Varme dreper ikke de farlige bakterier i kjøttet. At du i det hele tatt vurderer å lage mat av kjøtt som har gått ut på dato og lukter rart (!!!) og servere dette til andre syns jeg er helt sært.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...