Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #1 Skrevet 9. desember 2011 Lagde det med smørkrem i går og det ble helt motbydelig ekkelt. Akkurat som å spise bare smør. Og skal "kjeksen" være litt myk eller helt sprø?
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #2 Skrevet 9. desember 2011 Lagde også med smørkrem, og det skal jeg ikke gjøre flere ganger!
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #3 Skrevet 9. desember 2011 Hehe. Det var fælt, ikke sant? Hadde et smørbelegg inne i munnen i lang tid etterpå, blæææ Men vil gjerne prøve igjen, det er vel bedre med en annen type krem. Skal de ikke være ganske gode? HI
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #4 Skrevet 9. desember 2011 Det er de beste kakene jeg har smakt, men det må ha vært med trøffelkrem tror jeg;)
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #5 Skrevet 9. desember 2011 Var kjeksen(kransekakemassen) myk eller sprø?
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #6 Skrevet 9. desember 2011 trøffelkrem. På langpannevarianten har jeg halvt om halvt med smør og trøffelkrem (lager standard smøroppskrift og blander i en porsjon trøffelkrem. På langpannevarianten lager jeg bunnen selv, da blir den seig, og ikke sprø. De små bruker jeg kransekakemasse til og da blir de skikkelig sprø. Men de må fryses så sanrt fyllet er tatt på for å beholde sprøheten.
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #8 Skrevet 9. desember 2011 Okei. Da ble i hvert fall kjeksen riktig da, den ble veldig sprø Da prøver jeg på nytt etterpå med trøffelkrem HI
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå