Gå til innhold

Bruker dere smørkrem eller trøffelkrem på deres Sarah Bernard kaker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde det med smørkrem i går og det ble helt motbydelig ekkelt. Akkurat som å spise bare smør. Og skal "kjeksen" være litt myk eller helt sprø?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lagde også med smørkrem, og det skal jeg ikke gjøre flere ganger!

Skrevet

Hehe. Det var fælt, ikke sant? Hadde et smørbelegg inne i munnen i lang tid etterpå, blæææ :)

Men vil gjerne prøve igjen, det er vel bedre med en annen type krem. Skal de ikke være ganske gode?

HI

Skrevet

Det er de beste kakene jeg har smakt, men det må ha vært med trøffelkrem tror jeg;)

Skrevet

Var kjeksen(kransekakemassen) myk eller sprø?

Skrevet

trøffelkrem. På langpannevarianten har jeg halvt om halvt med smør og trøffelkrem (lager standard smøroppskrift og blander i en porsjon trøffelkrem. På langpannevarianten lager jeg bunnen selv, da blir den seig, og ikke sprø. De små bruker jeg kransekakemasse til og da blir de skikkelig sprø. Men de må fryses så sanrt fyllet er tatt på for å beholde sprøheten.

Skrevet

Okei. Da ble i hvert fall kjeksen riktig da, den ble veldig sprø :)

Da prøver jeg på nytt etterpå med trøffelkrem :)

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...