Soleie m/3 gull :) Skrevet 8. desember 2011 #1 Skrevet 8. desember 2011 Jeg prøvde den oppskriften som lå her på dib hinn dagen, men no lurer jeg på.. Hvor har dere de etterpå? i kjøleskap? Har hatt noen liggende ute, og de ble jo kjeeempe myke og klistret seg sammen Pakket de ikke inn, men la de i et glass med melis slik som noen anbefalte, men alikevel ble de klissete. Og så lurer jeg på, når dere har dyppet de i sjokolade hva gjør dere med de mens de tørker, har dere de o kjøleskap da også? Er første gang jeg har laget slikt så sikkert dumme spørsmål, men men...
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2011 #2 Skrevet 8. desember 2011 Gjerne oppbevares i kjøleskapet, ja. Jeg har de i kjelleren. Der er det også kaldt nok.
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2011 #3 Skrevet 8. desember 2011 Jeg skjærer de opp i passelige biter når massen har stivnet. Så pleier jeg å rulle hver bit inn i litt cellofan. Så har jeg de i en boks i kjørelskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå