Gå til innhold

Jeg må ha gått glipp av noe. Det er tomt for smør, men hva er da Melange?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Steke og bakemargarin. Kan man ikke bruke det i baksten?

Fortsetter under...

Skrevet

Man kan fint bruke Melange til steking og baking.

 

Skrevet

Jeg ville ikke brukt det i julebaksten. Melange er plantemargarin. Dvs ikke laget av fløte/melk.

Skrevet

Melange er vel plantemargarin. Man kan bruke det i baksten jo, jeg synes det er like bra!

Skrevet

Smør og margarin er ikke det samme. Margarin inneholder planteoljer, smør er bare fløte og salt.

Skrevet

Jeg har alltid brukt melange jeg, hva er smør da?

Annonse

Skrevet

animalsk(smør) og plante(margarin)....

 

De der uten karber i kosten trenger det animalske. OG det smaker litt annerledes i bakst.

Skrevet

Jeg bruker også alltid Melange, men denne smørkrisen har gjort meg oppmerksom på at det er noe annet. Har jeg gått glipp av bedre bakverk?

 

Hi :)

Skrevet

Igjen:

Melange er margarin: laget av div planteoljer(bl a palmeolje).

Smør er Meierismør: laget av fløte

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...