Anonym bruker Skrevet 6. desember 2011 #1 Skrevet 6. desember 2011 Tenkte å lage konfekt eller noe og gi litt rundt til jul,og har ei venninne med melkeallergi. Det går greit å smelte den og bruke den til sånne ting?
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2011 #2 Skrevet 6. desember 2011 Det finnes melkefri kokesjokolade. Synst ikke den smaker noe godt, men den "oppfører" seg som vanlig kokesjokolade ja.
MrsMilla Skrevet 6. desember 2011 #3 Skrevet 6. desember 2011 Jepp, det gjør den :-) Et tips er å ha litt ekstra brunsukker i den, for de er ofte temmelig mørke. Best resultat får du om du har grov marsipan som du har litt cognac i/appelsinskall (eller annen smak), dypper denne i mørk sjokolade og har ei fin valnøtt på eller noe. Det er kjempegodt - og faktisk ganske sunt når du lager den slik.
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2011 #4 Skrevet 6. desember 2011 Takk for svar! Og høres ikke dumt ut å lage med marsipan og sjokolsdetrekk, fort gjort og lett å skifte ut til vanlig sjokolade til de som tåler det:) Så forresten melkefri sjokolade på rema, tror ikke den var så mørk?
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2011 #5 Skrevet 6. desember 2011 Den er noe mer rampete- tenker adferds-problematikk-type A-D-H-D !!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå