Anonym bruker Skrevet 4. desember 2011 #1 Skrevet 4. desember 2011 Dumt spørsmål kanskje Men engang når jeg var liten og lagde dette så tok det fyr. Så jeg er redd for og lage det nå hehe Hvor varmt skal det være? Og hvor mye sukker og hvor mye smør? Alt av karamell lim tips mottas gjerne
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2011 #2 Skrevet 4. desember 2011 Om det er til å lime pepperkakehus, så pleier vi bare å smelte sukker (passe mengde) i panna.... rør rundt til det har smeltet, og blitt transparent. Om det tok fyr skal det stå lenge, og bli sort først (da smaker det bittert og vondt )
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2011 #3 Skrevet 4. desember 2011 knekk kalles det! Brun sukker i panna, blir ikke lim hvis det kun er gjennomsiktig, må bli brunt - bruk moderat/svak varme så har du kontroll på at det ikke begynner å brenne
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2011 #5 Skrevet 5. desember 2011 Nei da det tar ikke lang tid. Om du ikke skal spise huset kan du bruke limpistol.
Mimmi84 Skrevet 5. desember 2011 #6 Skrevet 5. desember 2011 ja, det tar sin tid ja.. men ingen evigheter går fort fra brunt til svidd!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå