Anonym bruker Skrevet 30. november 2011 #1 Skrevet 30. november 2011 Dette med varmluftsovn er litt nytt for meg, så er ikke helt innkjørt der enda. I dag skal jeg steke en form med kyllinglår og på pakka står det at disse skal stekes i en forvarmet ovn på 225grader, eller varmluft 200grader. Vil prøve å bruke varmluften, men skal jeg da varme ovnen opp på forhånd, eller skru på ovnen når jeg setter i kyllingen? Takk for svar:)
Anonym bruker Skrevet 30. november 2011 #2 Skrevet 30. november 2011 Tiden er beregnet med forvarmet ovn, vanligvis. Men jeg gidder ikke det, og setter maten i kald ovn. Jeg beregner 2-3 min ekstra. Har alltid lykkes med det
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå