Gå til innhold

Vi er uaninge om hva som er vanlig/riktig ang. tilbredning av julepølse.


Anbefalte innlegg

Skrevet

En foretrekker at skinne tas av og den da får en stekeskorpe.

 

Den andre foretrekker at den stekes med skinnet på, hver og en tar av skinnet ved bordet, da blir pølsa mykere og saftigere.

 

Hva gjør dere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

jeg legger den med skinnet på inni stekeovnen sammen med ribba på slutten av steketida

Skrevet

Jeg både steker og spiser med skinn;)

Skrevet

Jeg er vokst opp med at den kokes jeg da.

Skrevet

Jeg deler den i biter og skjærer et snitt i den og bruner den i panna, med skinn på. Så varmer jeg den ferdig i ovnen sammen med ribba. Plukker av skinnet før jeg spiser.

Skrevet

Men det problemet løser dere fint, om dere gjør begge deler:)

No freakin' sweat.

Skrevet

Jeg steker pølsa med skinnet på, og spiser den med skinnet. Du får sette foten ned: "Dersom vi ikke kommer til enighet blir det ingen julepølse i år!" ;)

Skrevet

Takk takk.

 

Det er ikke vi som skal lage julemiddag iår, men skal selvfølgelig lage begge versjoner når den tiden kommer.

Spør bare fordi jeg synes det er så vannvittig merekelig å steke med skinn for å ta det av etterpå.

Men ser nå at jeg har mest "feil". Sukk.

 

HI

Skrevet

Her dampes den sammen med pinnekjøttet, siste halvtimen eller så.....

 

Der er like mange riktige måter som der er mennesker med ulike tradisjoner og vaner ;)

Skrevet

Deler pølsa i passlige biter og steker i ovnen sammen med ribbe og medisterkaker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...