Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #1 Skrevet 13. november 2011 Hva gjør jeg feil? De hever altså veldig på midten! Vil få til flate kaker jeg...
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #2 Skrevet 13. november 2011 kanskje du har i for mye bakepulver? hvis det står f.eks 2 ts bakepulver, så trenger du ikke toppe dem, men ha relativt lite på skjeen
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #3 Skrevet 13. november 2011 Ehhh.. Har ikke mixmaster enda, så dette er posekake... Skjer alltid med posekaker... :-) HI
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #4 Skrevet 13. november 2011 Snu den opp med på rist når du tar den ut av ovnen eller skjær av toppen før du pynter den.
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #5 Skrevet 13. november 2011 Jeg så et tips inne på en bakeside i går, der det var et tips om å legge et vått håndkle (sammenrullet og ganske vått) rundt forma. Da skal man unngå å få "vulkankaker". jeg har ikke prøvd det selv, men det skal visst fungere. Det skal ikke være noe fare med håndklet så lenge det er vått. (Jeg tror jeg hadde sjekket litt underveis om det skulle bli tørt). Uansett går man ikke ut av huset med noe i ovnen. Lykke til!
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #6 Skrevet 13. november 2011 http://kakerogkos.blogspot.com/ Tipset ligger der inne et eller annet sted. Jeg fant ikke direktelink i farta.
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #7 Skrevet 13. november 2011 Ok, takker for tips. Det skal prøves neste gang. :-) Har pleid å skjære av toppen tidligere, men da klarer jeg ikke å få smurt ut fyllet ordentlig. Kaka smuldrer. HI
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #8 Skrevet 13. november 2011 Da smører du først ett tynt smuldrelag. Setter den en stund i fryseren og tar på ett nytt lag.
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #9 Skrevet 13. november 2011 Tramp i gulvet rett foran ovnen når det er noen få minutter igjen. Da kollapser den og blir paddeflat...
Anonym bruker Skrevet 13. november 2011 #10 Skrevet 13. november 2011 Leg et fat oppå når du tar kaka ut av ovnen, da dytter du det ned igjen. dette gjøres hvis en skal ha flate muffins for pynting, så da må det vel fungere på større kaker også.
Anonym bruker Skrevet 7. september 2017 #11 Skrevet 7. september 2017 https://www.google.no/amp/s/kokebokprosjektet.com/2012/05/03/hvordan-fa-flat-topp-pa-kakebunnen/amp/ ps. ikke fjern håndkleet før kaka er ferdig stekt 👍🏼 Anonymkode: db194...32c
Anonym bruker Skrevet 7. september 2017 #12 Skrevet 7. september 2017 På 13.11.2011 den 12.39, Anonym bruker skrev: Ok, takker for tips. Det skal prøves neste gang. :-) Har pleid å skjære av toppen tidligere, men da klarer jeg ikke å få smurt ut fyllet ordentlig. Kaka smuldrer. HI Du snur kaka, slik at bunn blir topp. Da får du jevn , fin overflate Anonymkode: 1c769...fec
Anonym bruker Skrevet 7. september 2017 #13 Skrevet 7. september 2017 Oi , så ikke at dette var en skikkelig gammel tråd 😊 Anonymkode: 1c769...fec
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå