Anonym bruker Skrevet 5. november 2011 #1 Skrevet 5. november 2011 Hvilke grønnsaker og hvordan steke/koke disse? God saus?
Anonym bruker Skrevet 5. november 2011 #2 Skrevet 5. november 2011 Her går det ann å bruke peppersaus , bernaisesaus, eller bare skysaus, alt etter hva man liker. Selv surrer jeg parika , løk , brokkoli og sjampinjong på stekepannen, og har bakte poteter, ris el.l til
Anonym bruker Skrevet 5. november 2011 #3 Skrevet 5. november 2011 Et forslag...: http://www.mineoppskrifter.no/indrefilet-av-okse-med-tilbeh%C3%B8r/
Anonym bruker Skrevet 5. november 2011 #4 Skrevet 5. november 2011 Kantarellsaus Fløtegratinerte poteter eller ovnsstekte poteter Smørdampet asparges eller rosenkål Stekt sopp
Anonym bruker Skrevet 5. november 2011 #5 Skrevet 5. november 2011 Lag brokkoli pure til Kok brokkoli, knus med stavmikser og tilsett til smør og litt salt/pepper...
Anonym bruker Skrevet 5. november 2011 #6 Skrevet 5. november 2011 Grønnsaker i form er en slager her i huset. Kutter opp rødløk, paprika, gullerøtter, brokkoli eller hva en måtte ønske. Sellerirot er nesten alltid med for det setter mye smak. Og selvsagt hvitløk. Risler med godolivenolje, strør over litt salt og timian og vender godt. Inn i ovnen på ca 220 grader i 30-40 min, vend underveis. Namme!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå