Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2011 #1 Skrevet 26. oktober 2011 Nå er det godt tilbud på Norvegia. Vi bruker en del av det, men kan vi kjøpe en del kilo og fryse eller bør vi begrense oss til det som vi regner med å spise i løpet av vanlig holdbarhetsperiode? Hva med andre oster? Kan de fryses?
Hufsla Skrevet 26. oktober 2011 #2 Skrevet 26. oktober 2011 De kan jo ligge ganske lenge i kjøleskap, lenger enn datoen. Om du fryser det tror jeg kanskje ikke de er så gode til pålegg lenger, mem kjempefine til pizza og gratinering.
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2011 #5 Skrevet 26. oktober 2011 Jeg fryser bare ost som skal brukes i matlaging. Synes konsistensen blir litt rar etter frysing. Men det merker man ikke når man varmer den opp.
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2011 #6 Skrevet 26. oktober 2011 Jeg også tiner og bruker til matlaging. Men ferdige skiver fra Sverige blir bra som pålegg også (kanskje de i Norge da, men det kjøper jeg aldri i verden, det er for dyrt)
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2011 #7 Skrevet 26. oktober 2011 Vi kjøper ofte ost på tilbud, river den opp og fryser. Men bruker dette bare på varm-mat. Osten blir nok grei som pålegg også, men når den har vært fryst holder den ikke like lenge som ellers. Men uåpnet holder den derimot lenge over utløpsdato, det blir til og med bedre smak. Så lenge den ser fin ut er den bra, om det så er måneder over dato. Hvor er det tilbud forresten?
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2011 #8 Skrevet 26. oktober 2011 Det går helt fint å fryse ost! Vi spiser ikke veldig mye ost på skiva, så er faktisk ikke helt sikker på hvordan den gjør seg der etter frysing Men frossen ost skal tines i kjøleskapet!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå