Gå til innhold

Kan man fryse ost?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå er det godt tilbud på Norvegia. Vi bruker en del av det, men kan vi kjøpe en del kilo og fryse eller bør vi begrense oss til det som vi regner med å spise i løpet av vanlig holdbarhetsperiode?

Hva med andre oster? Kan de fryses?

Fortsetter under...

Skrevet

De kan jo ligge ganske lenge i kjøleskap, lenger enn datoen. Om du fryser det tror jeg kanskje ikke de er så gode til pålegg lenger, mem kjempefine til pizza og gratinering.

 

 

Skrevet

Og tines igjen med godt resultat?

Skrevet

Jeg fryser bare ost som skal brukes i matlaging. Synes konsistensen blir litt rar etter frysing. Men det merker man ikke når man varmer den opp.

Skrevet

Jeg også tiner og bruker til matlaging. Men ferdige skiver fra Sverige blir bra som pålegg også (kanskje de i Norge da, men det kjøper jeg aldri i verden, det er for dyrt)

Annonse

Skrevet

Vi kjøper ofte ost på tilbud, river den opp og fryser. Men bruker dette bare på varm-mat.

Osten blir nok grei som pålegg også, men når den har vært fryst holder den ikke like lenge som ellers.

Men uåpnet holder den derimot lenge over utløpsdato, det blir til og med bedre smak. Så lenge den ser fin ut er den bra, om det så er måneder over dato.

 

Hvor er det tilbud forresten?

Skrevet

Det går helt fint å fryse ost!

Vi spiser ikke veldig mye ost på skiva, så er faktisk ikke helt sikker på hvordan den gjør seg der etter frysing

 

Men frossen ost skal tines i kjøleskapet!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...