Gå til innhold

Går det an å fryse UKOKTE poteter?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Nei. Poteter tåler ikke frost. Da får de vond smak.

 

Skrevet

Ja, har hørt det jeg også... Men så leste jeg om noen som lagde masse suppe for å fryse ned og de tilsatte rå poteter før frysing.

Skrevet

Hvorfor vil du gjøre det? Poteter holder seg i kaldt vann i noen dager i kjøleskapetter at de blir skrelt. Ellers så kan du jo blansjere dem og så fryse, kanskje?

Skrevet

Rett og slett fordi jeg lager midager i store porsjoner og fryser ned. Til nå har jeg tatt opp porsjoner på morgenen og skrelt poteter og kokt dem når jeg har kommet hjem fra jobb. Hadde spart noen minutter på å ta opp en pose med rå potetterninger og slengt dem i en kjele ;)

Men om de holder seg noen dager i vann i kjøleskapet, så er jo det et bra alternativ :)

Skrevet

Bare hvis man tørrfryser slik som maten i frysedisken er og det kan man ikke hjemme. I supper å slikt kan det kanskje gå bra når mengden blir så liten, men tror ikke jeg satser på det...

Annonse

Skrevet

Artig spørsmål da jeg jobbet på butikken Coop var det alltid en koselig gammel kar som sa : "Du ..... veit du da går an te frysa pote rå" nei svarte jeg da (for visste ikke det) "Jau du måo berre ta dei rett tå frysen og rett i kokande vatn".. Får gjøre et forsøk du da mener han skrelte de før frysig, men prøv en med og en uten skall :-))) Lukka te har ikke prøvd det selv men er fristende!!

Skrevet

Du kan forvelle de og så fryse de.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...