Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #1 Skrevet 25. september 2011 Baker en sånn mørk rullekake og skal vende den på sukkerpapir står det. Hvordan gjør jeg det uten å ødelegge den?
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #2 Skrevet 25. september 2011 Vet ikke:) men mener jeg kom over en artikkel av cristopher sjuve som forklarte det for ei stund tilbake. På klikk.no kanskje? hmmm...
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #4 Skrevet 25. september 2011 Legg et kjøkkenhånkle på kjøkkenbenken og legg et bakepapir (og evt. med sukker på). Snu det andre bakepapiret som kaken er på ned mot kjøkkenhånkle/bakepapiret. Kaken ligger nå mellom to bakepapir, hvor det ene bakepapiret henger fast i kaken.Fukt en klut og stryk over bakepapiret slik at den løsner.
Himmel og hav Skrevet 25. september 2011 #5 Skrevet 25. september 2011 Først løsner du kaka i kantene. Deretter tar du tak i langpanna med "motsatt" grep av det du har når du løfter den ut av ovnen, slik at tommelen er under. Så er det bare å trå til og snu den fort slik at den faller rett ned på papiret. Et lite husmortips: isteden for papir, så kan du vende den på et rent kjøkkenhåndkle som du har vridd opp i vann og strødd med sukker. Da er det lettere å rulle.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå