Gå til innhold

Hva burde man ha stående i matskapet og kjøleskapet til enhver tid?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Makrell i tomat,

leverpostei,

egg,

hvitost,

philadelfia,

melk, evt tørrmelk om man ikke drikker mye melk (til matlaging da...),

mel,

kakao,

havregryn,

tørrgjær,

sammalt hvete grov,

ris,

mais,

smør,

en-eller-annen form for posesuppe og saus... :)

 

Dette er basic hos oss, et minimum altså... :)

i kjøleskapet har vi stort sett alltid:

 

egg

melk

smør

div pålegg..

yoghurt til de små

(ketshup, senep +++)

 

i skap og skuffer har vi som regel:

basis bakevarer mel, sukker, gjær, havregryn, vaniljesukker og bakepulver

div posesupper (en av de små spiser ikke brødmat uten å "dyppe" det først.. å det blir ofte varm kveldsmat)

sauser, pasta, ris..

 

i frysern har vi nesten alltid:

kjøttdeig

laks

ekstra brød, boller eller rundstykker

wok/grønnsaksblandinger

Kommer vel litt an på hva en spiser og liker og kan komme på å lage en kveld butikken har stengt uten at en har planlagt det på forhånd =)

 

Vi har alltid egg, melk, smør, noe frukt, en haug med pålegg, ost, dressinger, brus, juice, saft, yoghurter.

I skapet er det fullt opp. Bla. mel, sukker, bakepulver, vaniljesukker, tørrgjær, pasta, masse sauser, noe supper og posemat og annet som kan trenges.

Fryseren er jo også alltid full, men usikker på hva alt er. Det er i alle fall en del brød, kjøttdeig, fisk, pitabrød, bacon, masse elgkjøtt og en del kylling, en gangspizza og masse rester.

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...