Gå til innhold

Hvordan er din jente på ca 3,5 år?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vår er veldig trassig for tiden. Gjør vi den minste ting feil (eller annerledes enn hva hun hadde tenkt) så blir det et ramaskrik. I tillegg bruker hun vanvittig laaaaaaang tid på alt, kle på seg tar jo evigheter for hun skal ditt og datt før hun kan ta på seg buksa, og så skal hun nett sånn og sånn før hun skal ha på genseren....og så skal hun ikke ha den geneseren, men en annen osv...

 

Hvordan takler vi dette til det beste for alle? vi har prøvd å "leke" med henne, eller fortelle henne små historier når hun for eksempel skal kle på seg for å få det litt fortere unna, men hun lar seg ikke kjøpe så lett. Noen med gode råd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min er som din: trassete og vil helst gjøre alt selv. Ikke alltid det passer. Vi prøver å la ho få holde på, gi henne oppgaver hun kan mestre, feks hjelpe å dekke bordet, lage vaffelrøre sammen, kutte opp grønnsaker, rydde,vaske osv, og da vokser hun så vi nesten ser at hun letter fra gulvet. For vi roser henne opp i skyene når hun er flink. Når hun trasser skjærer vi igjennom og ber henne skrike ifra seg og komme når hun er ferdig.

Men slitsomt er det,ja. Og det er ikke alltid tålmodigheten eller tidsskjemaet tilater forhandlinger..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...