LettBris Skrevet 20. september 2011 #1 Del Skrevet 20. september 2011 Anyone? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MintCondition Skrevet 20. september 2011 #2 Del Skrevet 20. september 2011 Ta en sånn damprist i en kjele,hell vann til det treffer bunnen av rista, og legg potetene oppi. Varmes ergo vha dampen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bellissima Skrevet 20. september 2011 #3 Del Skrevet 20. september 2011 Skal du bruke potetene til noe med saus? Jeg pleier ofte å varme potene i sausen:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hercule Poirot Skrevet 20. september 2011 #4 Del Skrevet 20. september 2011 Er det poteter uten skall? Hvis ja: Skjær dem opp i skiver/biter og stek dem i panna. Mmmm.... Det er godt det! F.eks. med spekeskinke til, eller en omelett med både potetbiter og spekeskinke. Å fy flate, nå blir jeg sulten.... Og jeg som ikke kan spise før i morra... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AlmaN Skrevet 21. september 2011 #5 Del Skrevet 21. september 2011 Du kan koke dem på vanlig måte i ti minutter. De blir nesten som nye hvis de ikke har ligget for lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå