Gå til innhold

Noen som skal ha fårikål til middag i dag??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

JEG!! Skal til foreldrene mine om en time, jippi!!

 

Jeg pleier å brune smør, så legger jeg det kjøttlaget med mest fett med fettranden ned, da setter det litt salt smak på. Så legger man lagvis med kål, kjøtt og pepperkorn (+litt salt). Kokes til kjøttet løsner fra beinet ;)

Annonse

Godt kjøtt med en del fett på, og biter med bein, margbein, som gir god kraft, masse pepper og koke til det ramler av beinet. Da blir det godt!

 

Men deg over her...Hvit saus? Alvorlig? Har jeg aldri hørt om før. Er det en lokal matskikk eller spesielt for deres familie?

"Fårikål" med hvit saus kommer vel inn under frikassè??

 

Bruker jevning, gjerne lys maizena..

 

Og når jeg lager frikassè, så bruker jeg gulerøtter og erter til...

 

Forøvrig skal jeg ha pinnekjøtt idag....Siste rest....

 

Og så har jeg jammen et lammelår som må brukes opp også....

 

..siden neste års "fårikål" kom fra fjellet igår..Så må jeg spise opp det som er i fryseren... Hihi

 

 

GOD MIDDAG TIL ALLE!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...