Gå til innhold

Er dette egentlig et sjakktrekk????


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

En familie har fått en bekymringsmelding sendt på seg.

Bv sier alt er i orden og at det tydeligvis en bekymringsmld på falsk grunnlag..men alikevel skal de komme innom og besøke hjemmet og snakke med bhg og treffe barna..

 

Så annonserer familien at de skal flytte.

De har sagt opp leiligheten de bor i nå, har 2,5mnd å finne ny leil i samme by, men unnskylder det med at de ikke vil ta sjansen på at de vil klare å finne en, så de liksågodt tar det første og beste de kommer over (virker det som) flere timer fra der de bor nå..

Langt unna der de bor nå.. river barna vekk fra det kjente og vante (ene barnet har først nå etter 3 år endelig fått noen å leke med i bhg og fritiden..før var det mye aleine)

De bor nå i storbyen, skal flytte langt ute på landet, med få naboer og egentlig det motsatte av hvordan de bor nå.

 

Er det egentlig et lurt trekk med tanke på hva de nettop har vært igjennom?? Vil ikke det gi intrykk av at det faktisk ligger en grunn i bekymringsmeldingen??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Barnevernet kommer til å underrette barnevernet dit de skal flytte og så vil undersøkelsessaken fortsette der.

Så å bli barnevernsflyktning har lite for seg om det er det de planlegger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke vet jeg.

Men selv om bv her i byen sier alt er ok og har sin visitt før de flytter, så vil de på det nye stedet bli underrettet??

Vil det bli foretatt en visitt til da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom noen fra barnevernet faktisk har sagt at "dette er tydeligvis en melding på falsk grunnlag, men vi undersøker likevel" kan det sikkert være lurt å flytte til et sted hvor de har kompetente ansatte.

 

Hvorvidt man har vært i kontakt med barneverntjenesten eller ikke, burde ikke ha noen videre betydning for hvorvidt man velger å flytte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De fikk beskjed på møtet at det var rutine de måtte gjøre å ta kontakt med bhg og komme på visitt til dem og snakke med barna osv..

 

Og det var det som fikk meg til å lure.. at de nå kommer til å flytte til et sted hvor huset ligger å for seg til at de nå ikke vil få naboer som kan se/høre de, som var tilfellet med bekymringsmeldingen som ble sendt inn på de ble jeg fortalt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis Bv sier at alt er ok og saken blir henlagt, har det ingen hensikt å flykte fra en forfølger som ikke finnes.

 

Men det har blitt vanligere å melde fra til neste kommune, hvis Bv er bekymret.

Leste at slike familier kan flytte hver 3. eller 6. måned og dermed komme seg unna Bv, siden de flytter hver gang undersøkelsen er iferd med å avsluttes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Såpass ja.. for de fikk det så fryktelig travelt med å flytte.

De sa de ikke ville ta sjansen på at de ville finne noe i nærområdet her (hadde 2,5mnd av oppsigelsen) at de rett og slett tok et sted flere timer unna.

Er trist egentlig, ok folk og søte unger. Er bare så overrasket da de er type folk som "hører til" i byen om dere skjønner.. veldig kulturelle, omgjengelige.....ikke et par man ser på et bittelite tettsted langt utenfor allfarvei..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, da foreldrene mine flyttet fra hjembygda mi, og barnevernet var inn i bildet.. ble det ikke "opprettet" noen sak her, og barnevernet kom aldri inn.. Uansett vi trengte det så sterkt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...