HTC Skrevet 17. september 2011 #1 Del Skrevet 17. september 2011 Like lenge som datoen på selve egget? ett par dager eller en uke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kråkemamma Skrevet 18. september 2011 #2 Del Skrevet 18. september 2011 de holder seg maks et par-tre dager. De holder seg lengre om du ikke skreller de. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs Smutt & Smilende Skrevet 18. september 2011 #3 Del Skrevet 18. september 2011 ...men det er nesten komplett umulig å få av skallet på kokte egg etter en-to dager i kjøleskapet. Noen som har tips til dette i tillegg hadde vært fint? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Twigsen Skrevet 18. september 2011 #4 Del Skrevet 18. september 2011 Her blir de dårlige etter 1 døgn.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjohoppsannhei Skrevet 18. september 2011 #5 Del Skrevet 18. september 2011 Tips til at det blir lettere å skrelle hardkokte egg i kjøleskapet: Få dem ned i romtemperatur før du koker dem. Forøvrig holder egg en hel evighet, omtrent, enten de er rå eller kokt, i kjøleskap. http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7599686 Grønn ring eller annen missfarging etter oppbevaring av kokte egg er ikke farlig. "Grønn ring Hardkokte egg eller eggeskiver som blir liggende i kjøleskap kan få en svak, grønn ring mellom plommen og hviten. Dette er en helt naturlig, kjemisk reaksjon som skjer med eggets svovelholdige aminosyrer, og er ikke farlig". http://www.iform.no/pub/art.php?id=791&print Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå