Gå til innhold

Hvis jeg koker mange hardkokte egg, hvor lenge holder de seg i kjøleskapet?


HTC

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

...men det er nesten komplett umulig å få av skallet på kokte egg etter en-to dager i kjøleskapet.

Noen som har tips til dette i tillegg hadde vært fint?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tips til at det blir lettere å skrelle hardkokte egg i kjøleskapet:

 

Få dem ned i romtemperatur før du koker dem.

 

Forøvrig holder egg en hel evighet, omtrent, enten de er rå eller kokt, i kjøleskap.

 

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7599686

 

Grønn ring eller annen missfarging etter oppbevaring av kokte egg er ikke farlig.

"Grønn ring

Hardkokte egg eller eggeskiver som blir liggende i kjøleskap kan få en svak, grønn ring mellom plommen og hviten. Dette er en helt naturlig, kjemisk reaksjon som skjer med eggets svovelholdige aminosyrer, og er ikke farlig".

 

http://www.iform.no/pub/art.php?id=791&print

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...