Gå til innhold

vi skal ha koldtbord, trenger forslag.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi bruker å ha følgende: (av det jeg husker)

 

Karbonader m. løk'

Eggerøre

Noe spekemat

Fersk salat

Potetsalat

Røkelaks

To typer skinke

Baguett og smør

Frukt og grønt som garnityr på fatene

(husker ikke om det bruker å være noe ost, men det spørs jo hvor lenge det skal ligge)

 

to-tre kakesorter

Hjemmelagede salater: potetsalat, waldorfsalat eller druesalat, evt pastasalat, grønn salat og noe hjemmelaget dressing (funker ikke med idun-flaska til fest).

 

Godt brød: hjemmelagede rundstykker, oppskåret loff og kanskje foccaccia.

 

Fisk: Røkelaks eller gravlaks, kanskje en laksemousse

 

Oppskåret kjøtt: spekeskinke, fenalår, mørpølse, oppskåret skinke (ikke gildepålegg, men en kokt skinke skåret i 2-3 mm tykke skiver)

 

Eggerøre

 

Dette er det jeg kommer på bruker å være på koldtbordene her. I tillegg kanskje en varmrett, enten karbonader og løk eller en gryterett med ris.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...