Gå til innhold

Han slår seg på ørene og hodet kjempeofte...ørebarn?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Faren er ørebarn, og lillen her har slått med flathand mot ørene veldig ofte i perioder, andre ganger ser det bare ut som han prøver å klø seg på/i dem. Dette skjer daglig i perioder, eller flere ganger i uka ellers, men han har aldri vært syk eller hatt feber/klaget over smerter når han gjør dette. Nå er han begynt å slå seg mot hodet også, skjønner ikke hva han prøver å si!! Han er blid og glad ellers!

 

Faren har hele livet plagdes med ørebetennelser, og at trommehinnene suges innover i øret pga undertrykk i mellomøret, noe som gir dott i ørene og irritasjon...HÅPER ikke sønnen vår har det samme!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da bestiller du time til helsesøster og får d sjekket hos legen der. Min sønn har astma og har aldri gitt uttrykk for å ha vondt i ørene, men etter flere turer på legevakta etter feber og klaging på noe vondt i halsen, fant vi ut at han har nedsatt hørsel og veske i mellomøret, etter flere ørebetennelser der trommehinna hadde sprukket. Ikke alle ungene fikk vond når de hadde ørebetennelse sa legen. Nå i 1 klasse ble det lagt inn sneller fordi han ble umulig når han begynte på skolen, viste seg at han ikke hørte så mye med alt støyet som ble i klasserommet, med turing av lamper, aircondition og småsnakk fra medelver når beskjeder skulle gis.

 

Heldigvis ble det i orden nå når han fikk satt inn snellene, han snakker ikke (roper) ikke nårr han snakker lenger, men noe forsinket i språket, men det begrenser seg til uttalefeil på enkelte ord - han bytter ut begynnelser og endinger på ord, han har jo hørt dårlig så lenge!!

 

 

Samme skjedde med mitt tantebarn, han hadde tidenes 2 års trass og var veldig frustrert pluss at han snakket overhode ikke ennå som 2 åring, viste seg at han hadde så mye veske i mellomøret, at alt han hørte var litt susing!!

 

Så absolutt verdt å ta en titt !!

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Få det sjekket ut så fort som mulig. Hvis han trenger dren i ørene så er det viktig å få gjort dette så tidlig som mulig så det skal ha så lite innvirkning på språkutviklingen hans som overhodet mulig. Jo lengere tid det går desto større sjanse er det for at han trenger hjelp både i barnehage og på skole.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars gutten din. Jenta mi på 1,5 år slår seg og på ørene og i hodet, men jeg har aldri lagt noe i det at hun har vondt i ørene. Tror hun bare tester ut armene og hva hun kan gjøre med dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...