Gå til innhold

En frimurer, hva er det


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Den Norske Frimurerorden er en frittstående, selvstendig sammenslutning av menn fra alle yrkesgrupper, som over hele landet møtes for å utvikle sin personlighet og å omgås i tradisjonsbundne og verdige former.

 

Den Norske Frimur­erorden er ikke en hemmelig orden, men vårt arbeide foregår i et luk­ket forbund, med selvutvikling til nestens gavn som mål.

 

(Kopi)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En guttegutt som synes det er greit å være med i en organisasjon av andre guttegutter i alle aldre som gjensidig runker hverandres selvbilde og beskytter hverandre i saker som berører deres respektive arbeids- og ansvarsområder i samfunnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har blitt drapstruet en frimurermann, så da regner jeg med at det er en klubb med kriminelle utskudd. Ett sted hvor de blir respektert av sine medkriminelle eller noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I Irland besøkte vi en kirkeruin og fikk omvisning der. Omviseren fortalte at det var "freemasons" (frimurere) som hadde murt opp kirka. Ble noget forvirret da, ja... Lurte på om jeg skulle begynne å le, eller om det betydde at det var murernes fagforening...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe å le av, det der. Ordenen er jo mange hundre år gammel, og den bestod altså opprinnelig av håndverkere som dro rundt i Europa og anla bygninger, særlig kirker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tydeligvis. Både ABB og helikopterlegen var frimurere.

 

De blir ekskudert når de begår slike forbrytelser, men at det er så innmari gutteklubben fin er vel motbevist nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere som sier det er en klubb som huser kriminelle har virkelig ikke peiling! Selvsagt er det idioter alle steder. Ta en barneskole hvor som helst i den vestlige verden 10-20! prosent har opplevd incest. Teit eksempel, men statistikk viser at idiothandlinger begås overalt. Og tro noe annet er naivt.

 

Lurer på hva dere har opplevd som får dere til å være så trangsynte og negative til alt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Haha en kriminell klubb ja, det må jeg si.... Litt lite opplyste folk rundt om kring...

 

De som er meldlem i logen er mennesker som har blitt anbefalt av andre, man kan ikke bare melde seg inn selv. Er veldig mange kjente med i denne klubben samt vanlige menn i gata... Det er en klubb hvor man kan skape kontakter etc som kan være lurt å ha med seg vidre i livet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det begynte som "fagforening i middelalderen, men har utviklet seg til et intrikat maktsystem:

 

Frimurere holder sammen og lover å hjelpe hverandre med det som er i deres makt. Og det er MYE. De sitter ofte høyt i samfunnet og har mange penger.

 

det spekuleres mye i omfanget av frimurernes makt, og forekommer også mange konspirasjonsteorier. I USA påstås det blant annet at det egentlig er frimurerne som driver landet og at de jobber mot noen helt bestemte mål, blant annet at amerikanerne (frimurerne) skal ha makten over all mat i verden.

 

Det sies at de aller fleste amerikanske presidenter er/har vært frimurere.

 

Medlemslistene er hemmelige, men noen frimurere står frem på vegner av organisasjonen, ikke minst for å ta til motmæle mot beskyldningene. Det gjør de på en veldig profesjonell måte, noe som er med på å underbygge at de også har noen av verdens flinkeste pr-folk som medlemmer.

 

bare menn kan bli frimurere.

 

Norge har også en frimurerorden (eller flere) men de skal ikke blandes sammen med Odd Fellows, rotary, Lions eller lignende losjer. Kommer ikke i nærheten av profesjonalitetsnivået til frimurerne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...