Gå til innhold

Fårikålkjøttet l på bordet i 6 timer før det ble lagt i fryseren.... er kjøttet farlig å spise?


Anbefalte innlegg

Min kjære samboer skulle legge kjøttet i fryseren, men la det på bordet pga ett eller annet skjedde med ungene: og glemt ble det. 6 timer senere så han det og la det i fryseren. Tygt å spise?

Fortsetter under...

Annonse

mener det er verre nå som det er fryst igjen..

 

hadde jeg glemt det på benken, så hadde jeg kokt det med en gang (hvis det fortsatt ikke luktet), men er vel en gyllen regel at en ikke skal fryse igjen mat når det har tint opp en gang

er det snakk om rester eller rått kjøtt som senere skal varmebahandles?

 

om det er rester så hadde jeg nok kastet det.. men er det vakumpakket og skal dypfrysest og senere kokes er det nok ingen krise! og om det lukter mer enn vanlig den dagen det skal brukes og er tinet ille jeg kastet det, viss ikke så er det jo dobbel bakterie-killer med -18 grader og langvarig koking :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...