Monajenten Skrevet 10. september 2011 #1 Del Skrevet 10. september 2011 Jeg vurderer å bake eple-og kanelmuffins, men der skal det være knuste, brune sukkerbiter på toppen (før de skal i ovnen.) Det har jeg ikke, kan jeg bruke brunt sukker istedenfor eller blir ikke det noe godt? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143562622-brunt-sukker-istedenfor-brune-sukkerbiter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tommage♀♂ Skrevet 10. september 2011 #2 Del Skrevet 10. september 2011 ikke bruk sånn brun farin i den blå posen hvertfall, for den smaker eddik. Tror jeg ville brukt vanlig, hvitt sukker jeg=) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143562622-brunt-sukker-istedenfor-brune-sukkerbiter/#findComment-143562692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå