Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #1 Del Skrevet 9. september 2011 Hvis jeg lager geleen i en kakeform,sånn man lager sukkerbrød i.Vil da geleen løsne når jeg skal ta den ut ? Hvordan skal jeg gjøre dette ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #2 Del Skrevet 9. september 2011 Tidlig opp for å lage kake? Gelelokk til kake er vanlig å legge direkte på kaken,dvs hell avkjølt,men ikke stiv gele over f.eks ostekaken. Sett til kjøling og vips, ferdig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #3 Del Skrevet 9. september 2011 Er mest vanlig å legge oppå kaken ja, ostekake feks??? eller hvilken kake skal du bruke den til? Om det er ostekake, lager du ostefyllet først, lar det bli stivt, så heller du over geleen avkjølt når det andre fyllet har stivna ( bruk 2 dl vann i stede for 5 som står på pakken) Ellers vet jeg ikke hvordan man gjør det faktisk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #4 Del Skrevet 9. september 2011 Ikke bruk mindre vann enn 5 dl. Stivner raskere, men blir veldig seig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #5 Del Skrevet 9. september 2011 Ja du kan lage gelelokk rett i formen. Bruk en tett form og når du skal ta ut kaken dypper du den noen sekunder i kokvarmt vann før du hvelver den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #6 Del Skrevet 9. september 2011 TUSEN TAKK JENTER ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. september 2011 #7 Del Skrevet 9. september 2011 Ikke bruk halvparten av vannet som en over her skriver Bruk 5 dl som det står på pakken. Den blir sprettball lignende på 2 dl og den smaker ikke noe godt. Kakebaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå