Gå til innhold

HASTER! Jeg skal lage gelelokk til kake og trenger hjelp....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvis jeg lager geleen i en kakeform,sånn man lager sukkerbrød i.Vil da geleen løsne når jeg skal ta den ut ? Hvordan skal jeg gjøre dette ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tidlig opp for å lage kake?

Gelelokk til kake er vanlig å legge direkte på kaken,dvs hell avkjølt,men ikke stiv gele over f.eks ostekaken. Sett til kjøling og vips, ferdig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er mest vanlig å legge oppå kaken ja, ostekake feks??? eller hvilken kake skal du bruke den til? Om det er ostekake, lager du ostefyllet først, lar det bli stivt, så heller du over geleen avkjølt når det andre fyllet har stivna ( bruk 2 dl vann i stede for 5 som står på pakken) Ellers vet jeg ikke hvordan man gjør det faktisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja du kan lage gelelokk rett i formen.

Bruk en tett form og når du skal ta ut kaken dypper du den noen sekunder i kokvarmt vann før du hvelver den.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ikke bruk halvparten av vannet som en over her skriver Bruk 5 dl som det står på pakken. Den blir sprettball lignende på 2 dl og den smaker ikke noe godt.

 

Kakebaker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...