☆:*´¨`**´¨`*:☆ Skrevet 8. september 2011 #1 Del Skrevet 8. september 2011 Føler at bollene mine ofte blir så tørre når de har vært fryst. Hvorfor? Kom gjerne med oppskrifter =) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143556122-hva-kan-jeg-bake-fryse-og-som-er-like-godt-n%C3%A5r-det-blir-tint-igjen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. september 2011 #2 Del Skrevet 8. september 2011 Eplekake feks, jeg synes ikke mine boller, aniskringler eller lignene blir tørre når de er fryst. Men jeg fryser ned så fort som mulig. Jeg tar dem ut, lar de kjølne på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle og fryser dem i tett lukket frysepose så fort som mulig. Når jeg tiner dem så tiner jeg dem helst i posen på benken, eller så legger jeg dem på fat i mikroen på tineprogram, synes de er nesten like gode som tatt rett ut av stekovnen da. Jeg pensler også alltid søt gjærbakst med pisket egg og bruker helst melk når jeg baker. baker ofte med en vanlig 123 blanding, synes det er praktisk i en travel hverdag. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143556122-hva-kan-jeg-bake-fryse-og-som-er-like-godt-n%C3%A5r-det-blir-tint-igjen/#findComment-143556175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. september 2011 #3 Del Skrevet 8. september 2011 Bruk halvt om halvt surmelk/kefir og melk i oppskrifta, og du får ikke tørre boller. Ikke stek gjærbakst for lenge. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143556122-hva-kan-jeg-bake-fryse-og-som-er-like-godt-n%C3%A5r-det-blir-tint-igjen/#findComment-143556186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. september 2011 #4 Del Skrevet 8. september 2011 Jeg tiner all bakst i ovnen på ca 150 grader og de smaker som nybakt:) Deilig å alltid ha kanelboller på lur:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143556122-hva-kan-jeg-bake-fryse-og-som-er-like-godt-n%C3%A5r-det-blir-tint-igjen/#findComment-143556264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå