Gå til innhold

Hva kan jeg bake, fryse og som er like godt når det blir tint igjen?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Eplekake feks, jeg synes ikke mine boller, aniskringler eller lignene blir tørre når de er fryst. Men jeg fryser ned så fort som mulig. Jeg tar dem ut, lar de kjølne på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle og fryser dem i tett lukket frysepose så fort som mulig. Når jeg tiner dem så tiner jeg dem helst i posen på benken, eller så legger jeg dem på fat i mikroen på tineprogram, synes de er nesten like gode som tatt rett ut av stekovnen da.

Jeg pensler også alltid søt gjærbakst med pisket egg og bruker helst melk når jeg baker. baker ofte med en vanlig 123 blanding, synes det er praktisk i en travel hverdag.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...