*Sammy* Skrevet 8. september 2011 #1 Del Skrevet 8. september 2011 Skal lage en eplepai, og har bare oppskriften på fyllet, så trenger hjelp til oppskrift på en standard paibunn, og steketid og grader? Noen som kan ? På forhånd takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemor30 Skrevet 8. september 2011 #2 Del Skrevet 8. september 2011 oppskrift paiubunn til kake/dessert pai : 4dl hv.mel 200 gr mykt meierismør 2-3 ss kaldt vann 1 dl melis Ha alle ingr. i en food processor med hakkekniv og kjør til deigen har samlet seg til en klump. Kna den raskt bittelitt. Legg kjølig hvis den er klissete. Trykk den ut i formen 200gr nederst i ovnen..ca 10-15 min, litt avhengig av fyllet også. Bunnen kan også forhåndsstekes noe om du er redd den skal bli litt rå. Oppskriften passer til 24cm form, smøres først. Prikk hull med gaffel i bunnen før steking Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Sammy* Skrevet 8. september 2011 Forfatter #3 Del Skrevet 8. september 2011 Takker ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå