Gå til innhold

I dag blir det fårikål til middag.. hurra! Er det noen av dere som...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg skal og ha fårikål idag. :) Pleier du å koke kjøttet litt alene først? Har aldri laget det alene før. :o

 

 

Kommer til å gjevne ut vannet med mel for å få litt tykkelse på det.

Takk for svar begge to;)

 

Jeg koker aldri kjøttet alene. Deler opp kål og kjøtt, og legger det lagvis med kjøtt i bunn. Har i tillegg på salt, pepper og vann. Aner ikke om noen koker kjøttet alene først, men har aldri hørt om det.

 

Har ikke brukt mel før heller for å jevne det ut, og er litt redd for å forsøke. I tilfelle det blir "mel-smak" som ødelegger kraften.

 

Fårikål er fantastisk!!!!

;)

 

 

Annonse

Jeg strør en ss med mel mellom hvert lag, kanskje 3 ss tilsammen? Blir ikke noe melsmak av det altså. Jeg koker jo fårikålen i minst 3 timer:)

 

Vi skal ha i morgen!

 

Bein først, så kål, så salt, pepper og mel, så de kjøttfulle stykkene, så kål saltpepper og mel. Avslutter med kål:)

Jeg koker kålen og kjøttet som deg HI, men så lager jeg en jenving etterpå med litt vann og mel som jeg har oppi helt på slutten :)

 

Ska lage skikkelig lapskaus idag jeg, med restekjøtt etter fårikål! Nam!

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...