Gå til innhold

I dag blir det fårikål til middag.. hurra! Er det noen av dere som...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg skal og ha fårikål idag. :) Pleier du å koke kjøttet litt alene først? Har aldri laget det alene før. :o

 

 

Kommer til å gjevne ut vannet med mel for å få litt tykkelse på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar begge to;)

 

Jeg koker aldri kjøttet alene. Deler opp kål og kjøtt, og legger det lagvis med kjøtt i bunn. Har i tillegg på salt, pepper og vann. Aner ikke om noen koker kjøttet alene først, men har aldri hørt om det.

 

Har ikke brukt mel før heller for å jevne det ut, og er litt redd for å forsøke. I tilfelle det blir "mel-smak" som ødelegger kraften.

 

Fårikål er fantastisk!!!!

;)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg strør en ss med mel mellom hvert lag, kanskje 3 ss tilsammen? Blir ikke noe melsmak av det altså. Jeg koker jo fårikålen i minst 3 timer:)

 

Vi skal ha i morgen!

 

Bein først, så kål, så salt, pepper og mel, så de kjøttfulle stykkene, så kål saltpepper og mel. Avslutter med kål:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da er godt :) ka type lammekjøtt bruker dåke? har prøvd å finna billigt lammekjøtt på butikken her, men synst da dei hadde ikkje var verdt prisen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg koker kålen og kjøttet som deg HI, men så lager jeg en jenving etterpå med litt vann og mel som jeg har oppi helt på slutten :)

 

Ska lage skikkelig lapskaus idag jeg, med restekjøtt etter fårikål! Nam!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...