Gå til innhold

beste ferietips for en familie med 2 voksne og en 3-4 åring??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vil dra på ferie (for første gang i mitt liv!) til sommeren, men siden jeg er helt uten erfaring på dette punktet, trenger jeg noen tips :D Varmt, ikke svindyrt, fint for barn og et sted man kan slappe av :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Althea Beach på Kypros. Et star tour anlegg. Vi har vært der 8 år på rad og til sommeren drar vi for 9ende gang. Det er litt dyrt men ikke svindyrt for charter ferier er jo dyrt det. Gå inn på www.startour.no og søk på Althea Beach så kan du lese om plassen. Jeg elsker den :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg anbefaler cruise :)

 

Finnes ikke mere perfekt måte å tilbringe sommerferien på så lenge man er medlem av de ulike cruiserederienes klubber og benytter seg av tilbudene man får.

 

Vi var nå i juli 14 dager på cruise i middelhavet.

Kr. 5000 pr person i luksus utvendig lugar. Dvs kr. 15000 for oss tre pluss ca. kr. 4000 for flybilletter med Norwegian. Lommepenger for oss tre i fjorten dager var under kr. 4 000,- og det hovedsaklig kun fordi vi handlet souvenirer og en god del klær. Drar man på cruise, trenger man teoretisk sett IKKE bruke ei eneste krone i det hele tatt!

 

Absolutt alt inkludert i cruiseprisen.

Dvs. 14 dager på skipet, alt av mat og drikke unntatt alkohol døgnet rundt, alle show og massevis av andre tilbud.

 

Vil man ha cruise som sydenferie, så legger man seg på soldekket og blir der hvor man har bufetrestaurant, barnebasseng, voksenbasseng, sklier, scener, boblebad, spaavdeling etc.

 

Går ungene lei av bassengene eller vannskliene så sendes de enkelt og greit ned på den gratis barneklubben som er åpen ca. 15 timer i døgnet ;) På disse barneklubbene har dem flinke folk som enten aktiviserer ungene, lar dem spille på pc, eller lager til egne spesialtilbud som f eks disco, pizzaaften, se-hvor-mye-is-du-kan-spise osv.

 

Vil mamma og pappa ha voksentid så sender man ungene på barnklubben hvor de får spise sammen med andre unger, mens voksne har romantisk voksentid over en fire-retters luksusmiddag som selvsagt er gratis, dvs inkludert i prisen ;)

 

Vil man se noe annet enn rett inn i sola, så kan man enten bli med på en av de mange rimelige utfluktene, eller så kan man rett og slett rusle rundt i noen av de mange romantiske anløpsstedene, med eller uten barn.

 

Vi har reist på cruise flere ganger i året siden jenta var årsgammel, og det viser seg at vi betaler mindre for tre cruiseturer i året, enn hva en del av "nabolaget" betaler for en eller to sydenturer i året.

 

Hittill i år så har vi vært i mai på en Transantlantisk cruise på nesten tre uker, hvor vi betalt nesten 18000kr for alle tre på cruiseskipet Disney Magic. Jepp, du leste rett ;) Disney har eget cruiseskip hvor Mikke Mus, Minne og alle de andre er med oss omtrent 24 timer i døgnet ;) Så har vi vært nå i juli, og så skal vi ta oss 14 dager i Karibien til jul. Der går det vel med litt mere lommepenger, for jeg skal fylle opp en koffert eller to med klær..........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Varierer. Det er mange forskjellig, og jeg sømfarer nettet i ukesvis/månedsvis. Og noen ganger bestiller jeg resteplasser like før jeg skal dra. Noen ganger legger jeg også inn autosøk slik at jeg får beskjed hvis turen blir billigere.

 

http://www2.ncl.com/specials-and-promotions/last-minute-deals

Har f eks supertilbud fra Venecia nå i høstferien, 1 uke fra 550 dollar/kr. 2900 pr person. Billigere for barn.

 

Melder du deg inn i http://www.aarp.org/benefits-discounts/travel-discounts/cruises/ så får du standardrabatter på f eks NCL cruise, MSC cruise og Hurtigruten. Pluss at du får spesialturer hos f eks NCL.

 

http://www.costacruise.com/B2C/NO/HotDeals/HotDeals.htm er den norske hjemmesiden for Costa som vi var med nå i juli. Der kan du f eks nå få jul rundt Dubai for en uke for rundt kr. 5000.

 

http://www.msccruises.no/no_no/Spesial-Cruise/Spesialtilbud.aspx

 

http://www.hollandamerica.com/main/Main.action# bruker å ha både mange forskjellige tilbud, egen reiseklubb med spesielle tilbud og supertilbud på noen turer noen dager før avgang.

 

På den tyske siden http://www.kreuzfahrtberater.de/ finner du oversikt og priser over omtrent alle verdens forskjellige cruise, og her kan du også lage deg dine egne søk.

 

Norske http://cruise.no/ glimter også til og har gode spesialtilbud i ny og ne.

 

Hvis det er spesielle områder som du ønsker deg i spesielle tidsrom, så bare spør, så kanskje jeg vet av enda flere forslag og tilbud, men med disse så skulle du få en god start ;)

 

Og en ting til;

Kan du ta ferie på tre eller fire uker på "rare" tidspunkt så vet jeg av superbillige transanlantiske langturer for en svært så billig penge også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...