Gå til innhold

Denne bloggen her.. Hva synes dere om denne saken da?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det er klart at ens egen oppvekst i stor grad preger hvem du blir som voksen! Det er ikke det eneste viktige, men jeg mener barnevernet hadde gjort en dårlig jobb hvis de ikke også på på egen oppvekst. For en 19-åring er jo det enda viktigere, for å klare mammajobben når man er så ung, trenger man som regel egne foreldre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

09:15

 

Hun sa ikke ja til mødrehjem, dette går jo hennes egen mor ut å forteller. Hun nekter å ta imot hjelp, skal klare seg selv osv. Derfor tar de ungen hennes når det ikke er mulig å samarbeide med henne ++++.

 

Ikke ALT som står i bloggen der som er helt riktig for å si det sånn.

 

Kan godt finne en annen tråd som også beviser at hun ikke forteller hele sannheten. Hun blogger om at hun ikke viste at barnevernet skulle ta ungen etter fødselen, å det er skrevet om dette på ett forum 1 mnd. før termin!

 

Ikke har hun noen oppegående foreldre til å hjelpe seg heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes oppriktig synd i denne jenta! Virkelig.

 

Jeg har selv diagnosen post traumatisk stressyndrom. Har et trøblete forhold til moren min. ( har aldri vært under barnevernet selv. Mamma er egentlig en god omsorgsperson men det har skjedd ting mellom meg og henne som ødela endel. ) Jeg er relativt ung, 23 på vei til 24 år. Går i behandling hos psykiater og aldri har det noen gang vært snakk om å koble inn barnevernet her. Men må sijeg blir fryktelig redd og nervøs når jeg leser slike historier som dette. Jeg ønsker jo ikke at min fortid skal brukes i mot meg. Det er ingen ting som betyr mer en barnet mitt og jeg er villig til å gjøre alt for at barnet skal ha det bra.

 

Uff.. vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort om noen hadde tatt han fra meg. Ikke en hyggelig tanke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

å hjelpes, nei, det er alt for dumt å få PSYKOLOGHJELP når man sitter i en slik situajson, det er mye bedre å blogge og knirke avgårde med samme leksa om at BV lyver. DET hjelper virkelig saken, for hun femstår jo som så veldig avrundet og løsningorientert.....

 

Nei, noen jenter trenger et realt tupp i baken og treff i veggen før de innser at mammarollen er ikke noe man automatisk har rett på. Man har ikke automatisk rett på å være mamma. Man har full rett til å sette et barn til livs, men ikke å beholde det hvis barnet ikke får gode oppvekstmuligheter.

 

Jeg er takknemlig for den oppveksten jeg har fått og miljøet jeg har rundt meg som gjør meg egnet som mor. Det er ikke alle forunt, og det er selvsagt trist, men barna har fortsatt rett på å bli reddet fra en dårlig oppvekst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaja, vi bor i et land med støtteordninger for alenemødre. Vi er ikke i Bulgaria eller lignende.

Og ifølge loven gjelder det biologiske prinsipp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...