Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #1 Del Skrevet 7. september 2011 En stund siden jeg lagde det, og finner ikke Lindberg boka mi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #2 Del Skrevet 7. september 2011 Trenger ikke bok når du har nett http://www.fedon.no/Linsestuing.9UFRnK2T.ips Denne bruker jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #3 Del Skrevet 7. september 2011 Takk den er ulik den jeg vanligvis har brukt men den skal prøves. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #4 Del Skrevet 7. september 2011 Rett fra Lindbergs munn: 1,5 liter vann 2 buljongterninger 5 dl røde linser 1/2 løk, finhakket 3-4 stilker selleri, finkuttet 3 fedd hvitløk, finhakket 4 ss ekstra virgin olivenolje 4 ss sitronsaft salt (el seltin) nykvernet pepper 1 ts kaldpresset linfrøolje. Skal koke i 20 minutter. MEN jeg synes jeg husker at det var litt vel rikelig med vann. Prøv med litt mindre først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #5 Del Skrevet 7. september 2011 Denne er enda bedre forresten. Første anonym. Linsestuing Til ca 5 – 6 porsjoner ½ kg røde linser 1 løk 3 fedd hvitløk Kyllingkraft (terning eller ferdig kjøpt) kan også bruke bare vann 1/2 rød chili 1/2 dl kaldpresset olivenolje eller annen kaldpresset olje 1/2 boks tomater med eller uten smak Persille, hakket Seltin eller Lo salt Pepper 1. Skyll linsene i kaldt vann og la de stå noen minutter med vannet. 2. Hell av vannet og skyll linsene godt. 3. Hell på kraften eller vannet og la det dekke til en fingerbredde over linsene. Tilsett eventuelt mer væske under kokingen hvis nødvendig. 4. Kok linsene til de er nesten møre, skal ha litt tyggemotstand. Overflødig vann siles av. 5. Tilsett de hermetiske tomatene, løken, hvitløken og den rensede chilien og kjør det hele lett med en stavmikser. Hvis du likes linsene mest mulighele, blander du det hele godt med en sleiv eller lignende. 6. Bland inn olje og persille og smak til med krydder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå