Gå til innhold

Jeg prøver å forbedre mine kokkekunsterskills, men hjelp meg litt nå.. (pesto)


Anbefalte innlegg

Fikk en pesto, kjøpt i en butikk i Oslo som visstnok skal være helt fantastisk god. Men....

Hva skal jeg bruke den til?? Vet noen dypper brød i den, men er det noen som bruker det i en rett? Oppskrift? (ja, føler meg en smule tåpelig nå).

Fortsetter under...

Oppå pasta.

 

Min favoritt:

En pakke fersk spagetti.

2 kyllingfileter stekt i terninger.

Soltørkede tomater i strimler (Ridderheims er aller best)

 

Rør inn pesto i den nykokte pastaen.

Ha kyllingbiter og soltørkede tomater over. Vend de lett inn.

Strø over parmesan.

 

Høres kanskje så enkelt ut at det er kjedelig, men det er utrolig godt.

 

Du kan ha den oppi minestronesuppe, på en pizza (etter at du har stekt en enkel pizza med tomatsaus og ost, har du på spekeskinke, ruccolasalat og pesto) , på fersk loff som tilbehør til salat/lasagne/pasta, eller direkte i pasta som hun over skriver.

Komboer med pesto og pasta er alltid godt.

Eg brukar også lage meg ein sandwich med pesto på begge brødskivene, jarlsbergost og halve, lilla/raude druer. Fekk det servert på ein lunsjbar ein gong; enkelt og kjempegodt.

Det er også godt med pizza med spekeskinke, tomater etc, som du drypper pesto på etter den er ferdig steikt. På same måte som mange brukar rømmedressing på nokre pizzaer.

Annonse

Om du vil ha en litt alternativ ide funker det fint som "dressing" over en grønn salat (gjerne uten salat og heller brokkoli, erter, paprika etc..)

V is den virkelig er god kan du bruke den som tilbehør til de fleste typer kjøtt. Veldig godt med poteter, kjøtt, pesto og en salat el..

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...