Gå til innhold

Inspirert: Hvilket tilbehør pleier dere å ha til biff?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Leste i en annen tråd her om mye forskjellig som hørtes godt ut! Vi pleier å ha noisettepoteter, brokkoli, stekt sopp, stekt mais og bernaisesaus til biffen.

 

Hva har dere til?

Fortsetter under...

Skrevet

Stekt asparges og stekt sopp.

Saus er enten soppsaus eller bearnaise.

Av poteter blir det enten fløtegratinerte eller stekt i salt i ovnen.

 

Skrevet

Fløtegratinerte poteter, råstekt rødløk, paprika, sukkererter, babymais med litt søt søyasaus på,

 

eller bakt potet og hjemmelaget løk/soppstuing/saus, kokt gulrot og broccoli.

Skrevet

Fløtegratinerte poteter, stekte tomater, broccoli og bearnaise.

Skrevet

der e vi kjedelig.elskerbearnais og stekt sopp og mais.Pommes frites g brokkoli.

Skrevet

Sopp er godt til biff. F.eks. sjampinjonghakk. Hakk sjampinjong i småbiter og stek sammen med f.eks. hvitløk, gressløk, basilikum eller andre urter.

 

Legg en skive chevre på biffen den siste tiden den steker, slik at osten begynner å smelte. Kjempegodt.

 

Asparges, pinjekjerner og parmesan er også godt.

 

Spiser ikke potet for tiden, men til biff foretrekker jeg helt enkelt kokte poteter med stekesjy.

Annonse

Skrevet

Til biffgariner, bruker man gjerne biffkapper og noisette med sopp

Skrevet

Ovnsstekte potetbåter, stekt løk og paprika, peppersaus og ofte også brokkoli

Skrevet

Bearnaise er fy-fy. Ingenting ødelegger en god biff som den sausen der. Ikke rart folk faktisk misliker biff.

 

Peppersaus, eller rødvin. Jeg lager ofte min egen form for fløte/rømmesaus siden det er så enkelt. Øvrig tilbehør er (ikke nødvendigvis samtidig): tykk ostesaus (østeuropeisk type) på bakt potet, eller bare som tilbehør alene. Hjemmelagede fløtepoteter, blomkålgrateng, blomkålpurè. Sjampignonstuing, bakt hvitløk, bakt løk. Stekt mais, maiskolbe (hvis fersk), bakt tomat. Wokede grønnsaker, stekt paprika.

 

Lista er egentlig endeløs. Eneste regel her i huset er: ingen bearnaise og ingen pommes ditt eller datt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...