Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #1 Skrevet 3. september 2011 Og hvordan steker dere de? Med/uten folie, skjærer i de først?
Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #2 Skrevet 3. september 2011 Kommer helt an på hvor stor poteten er. Jeg steker den med folie, skjærer i den etter at den er stekt.
littlefairy Skrevet 3. september 2011 #3 Skrevet 3. september 2011 Kan godt prikke dem litt med gaffel før du legger i folie (vet ikke helt hvorfor, men jeg gjør nå det da etter tips eller noe jeg har lest et sted:D Og så setter du på sterk varme, hvertfall 250grader, sjekk de etter en time, om de er bløt nok som du gjør med vanlig kokepotet, men ofte trenger de store 2 timer. noen ganger mer hvis de er veeldig store Lykke til!
Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #4 Skrevet 3. september 2011 jeg koker dem i mikro. =) tar meg 7 minutter. har sånn kokeprogram på mikroen da, ! =)
Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #5 Skrevet 3. september 2011 Åh, går det an ja Hvordan gjør du det? 7 minutter høres bedre ut enn 2 timer! HI
Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #6 Skrevet 3. september 2011 Hvis du KOKER de i mikroen så er jo ikke det det samme som å BAKE potetene da!!! Hvis du skal ha ordentlig bakte poteter (store), så pakker du de i folie og setter de i stekeovnen 1-2 timer!
Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #7 Skrevet 3. september 2011 Det smaker jo det samme da. Jeg har en funksjon som heter cook fresh vegetables på min mikro. jeg vet ikke hvordan man gjør det i vanlig mikro. men kan jo prøve å legge de på et fat og bare bruke vanlig mikro.
Anonym bruker Skrevet 3. september 2011 #8 Skrevet 3. september 2011 Nei, bakt og kokt potet smaker ikke det samme:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå