Gå til innhold

Er dette vannkopper?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jenta vår har fått tre kviseliknende prikker i bleieområdet. Likner på de bildene man kan se på Vannkopper.no , foruten at det ikke er noe puss eller verk i dem. Enda... Hun er ikke syk på noen annen måte, matlysta er god, ikke feber osv... Prikkene har kommet i løpet av dagen, og er ikke så store, men veldig røde. De klør ikke sier hun. Hun bruker ikke bleie på dagtid heller, kun nattbleie, og hun har ikke klødd seg noe. Oppdaget det nå når hun skulle legge seg. Mulig hun har antydning til en svak prikk på magen og under den ene armen, men de er veldig svake. Man skal ikke vannkopper typrisk starte i ansikter eller på armer og bein? Hun har nettopp hatt brennkopper, men disse var kun i ansiktet og ble behandlet med ti dagers kur med antibiotika... Noen med erfaring? Hva annet kan det evt være?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Barnet mitt fikk først noen kviselignende prikker på brystet. Noen timer etterpå hadde de spredd seg over store deler av kroppen. Så var ikke i tvil om at det var vannkopper(hun hadde i tillegg være sammen med sin halvsøster 2 uker tidligere som hadde vannkopper).

Barnet mitt fikk ikke nedsatt almenntilstand og var borte fra barnehagen i 4 dager. De ble da oppdaget på en mandag ettermiddag og da var hun hjemme resten av uken. På mandag var det kommet skorpe på de så da kunne hun gå i barnehagen igjen.

Som sagt, hun ble ikke syk på noen som helst måte. Like frisk og i farta som er til vanlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...