Gå til innhold

Mandelmel av mandler som ikke er skoldet til franske makroner? Blir det helt feil?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har kjøpt mandelmel på helsekosten for å lage makroner, men de er jo ikke skoldet. Blir de bare grovere eller blir de ikke stekt ordentlig?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest overlord

Mal heller mandler selv, man får ikke like godt resultat med mandelmel.

 

Om mandlene er skoldet eller ikke har ikke så mye å si.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva mener du med det overlord.

 

Mandelmel er malte mandler.

 

Du kan helt fint bruke det melet HI, men de vil få annen farve enn om det hadde vært mandelmel av skoldet mandler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest overlord

Dette melet er fettredusert og fungerer derfor ikke så bra til makroner da de blir tørre og ujevne i formen. Bedre å skålde og kverne opp hele mandler og tørke dem i stekeovnen. Man må ikke skolde dem for smaken sin del, men de blir penest dersom man gjør det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...