Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #1 Del Skrevet 1. september 2011 Det lekker noe voldsomt fra den andre puppen når jeg ammer. Tenkte å bruke sånn melkeoppsamler og samle for å fryse denne melken. Er det ok å fryse i et avent beger, og så ved neste amming tømme neste dæsj med melk oppi den som allerede er fryst osv til begeret er fullt? Eller er dette uheldig for holdbarheten? Hvis en skal bruke nytt beger per amming så blir det liksom litt lite i hvert beger... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #2 Del Skrevet 1. september 2011 Frys heller i isterningformer og ha over i en boks når de er frosne. DEt er ikke bra å fryse oppå, det øverste frosne laget vil tine når du heller varm melk på og holdbarheten ødelegges. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #3 Del Skrevet 1. september 2011 Hell det over i isterningsposer Ikke hell det rett over noe som er fryst fra før, for det vil føre til tining og frysing av "gammel" melk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #4 Del Skrevet 1. september 2011 Må jeg da ta en ny isterning pose hver gang da? Ellers blir det vel samme problemstilling med varm melk i kontakt med den frossne? For det funker vel dårlig å "sikte" på et nytt isterning hulrom for den nye? Ser ikke for meg hvordan jeg skal gjøre det i praksis. Kan du gi meg med teskje? Tusen takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #5 Del Skrevet 1. september 2011 Jeg fikk faktisk beskjed av morsmelksentralen at jeg skulle helle ny melk over "gammel" frossen melk dersom begeret ikke var fyllt opp. Synes det var litt rart å høre, hadde lest og hørt fra før at man skulle bruke nye begre hver gang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #6 Del Skrevet 1. september 2011 Glemte å skrive at jeg leverer melk til sykehuset... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå