Gå til innhold

Noen som er flink og beregne drikkevarer???


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg sitter og planlegger bryllupet vårt, og når det kommer til drikkevare er jeg helt "fjern". Hvor mye skal man beregne til hver enkelt gjest??? Tenkte til:

- forrett

- hovedrett

- dessert

- kaffi / kaker

og fri bar utenom..

 

Og er det mest vin og øl det går i? Verken meg eller den kommende ektemann drikker noe av delene..

 

Hva hadde dere andre gjort??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spør på Vinmonopolet! De kan det! Hvis ikke jeg husker helt feil fikk vi beskjed om 1 glass vin til forrett per pers og 2 glass til hovedretten (selvfølgelig flere hvis det er flere serveringer). Ett glass til dessert og ett glass til kaffe avec.

 

Ang. baren etterpå hadde vi hvertfall altfor mye av alt. Men det er mye bedre enn å gå tom midt i festen etter min mening. Du kan sikkert spørre om det på polet også. Husker ikke hvordan vi kom frem til alt vi hadde. Men det var hvertfall både øl, vin (rød og hvit), brennevin av diverse merker, likører og alkoholfri drikke (brus, eplesaft, munkholm).

 

Lykke til med forberedelsene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...