Anonym bruker Skrevet 1. september 2011 #1 Del Skrevet 1. september 2011 Jeg sitter og planlegger bryllupet vårt, og når det kommer til drikkevare er jeg helt "fjern". Hvor mye skal man beregne til hver enkelt gjest??? Tenkte til: - forrett - hovedrett - dessert - kaffi / kaker og fri bar utenom.. Og er det mest vin og øl det går i? Verken meg eller den kommende ektemann drikker noe av delene.. Hva hadde dere andre gjort?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lollo83 <3 Skrevet 8. september 2011 #2 Del Skrevet 8. september 2011 Spør på Vinmonopolet! De kan det! Hvis ikke jeg husker helt feil fikk vi beskjed om 1 glass vin til forrett per pers og 2 glass til hovedretten (selvfølgelig flere hvis det er flere serveringer). Ett glass til dessert og ett glass til kaffe avec. Ang. baren etterpå hadde vi hvertfall altfor mye av alt. Men det er mye bedre enn å gå tom midt i festen etter min mening. Du kan sikkert spørre om det på polet også. Husker ikke hvordan vi kom frem til alt vi hadde. Men det var hvertfall både øl, vin (rød og hvit), brennevin av diverse merker, likører og alkoholfri drikke (brus, eplesaft, munkholm). Lykke til med forberedelsene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå