Anonym bruker Skrevet 30. august 2011 #1 Del Skrevet 30. august 2011 Tenkte å ha stekt kyllingfilet med bacon surret rundt, og ris til middag i dag. Var sikker på at jeg hadde bearnaise eller annen kyllingsaus i pose liggende, men den gang ei. Har ikke bilen i dag, så må finne på noe lurt av det jeg har.... Jeg har melk, smør, tomat, løk, champignon og alskens krydder. Men jeg er ikke god på saus, noen som vet hvordan jeg kan lage en brukande saus utav dette? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143524491-noen-som-er-gode-p%C3%A5-saus-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. august 2011 #2 Del Skrevet 30. august 2011 Ha smør og finhakket løk i en kasserolle. Surr løken til den er blank og litt myk. Rør inn 2-3 ss hvetemel, la surre litt, uten at det blir brunt. Spe litt og litt med 4-5 dl melk. Har du fond/buljong/buljongterninger så tilsetter du det før du smaker til med salt og pepper. La koke i 7-8 minutter. Du kan også bruke litt timian i sausen. Det er godt til kylling. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143524491-noen-som-er-gode-p%C3%A5-saus-her/#findComment-143524605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå