Gå til innhold

Jeg skulle ønske BiM var et koseligere sted å være på...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Dette skal være et sted der man kan lufte erfaringer og lære noe av hverandre. Og enkelte av forumene fungerer greit. Men på veldig mange tråder kommer tullete, barnslige og negative svar som gjør meg helt matt. Begynner å lure hva slags mennesker som skriver slike svar, det er bare trist!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvorfor er du her da ?... Det kommer nok desverre aldri til å forandre seg såsant ikke moddene blir flinkere til å slette slike tråder så fort de oppstår. Men tror nok det aldri kommer til å skje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest sug lut

Hvis du insisterer på å være på anonym når det finnes så mange andre fora uten anonymknapp kan du jo strengt tatt takke deg sjæl, evt innse at du enten er masochist eller har særdeles flat læringskurve.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel ikke trådene i seg selv som er problemet, men svarene... Kunne ønske folk holdt seg for gode til å slenge dritt, men heller la være å svare dersom de ikke har noe saklig å komme med.

Det går forresten an å si at man er skeptisk til om noe er sant eller ikke, på en pen måte.

En tråd bør handle om det HI tar opp/spør om. Ikke om HI lyve/troller eller ikke. Mistenker man det så er det vel bare å la være å svare da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å her er atter en slik tråd der noen klager på at noen svarer slik og slik. En slik tråd som denne frembringer bare enda mer harde svar og "drittslenging".. Hva med å bare overse det da og heller svare på din egen måte på ting ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må da være mulig å kunne forstå og respektere at enkelte som skriver her er i en slik følelsesmessig tilstand at man kan oppføre seg som folk når man svarer. Det er slett ikke vanskelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig enig med deg.

 

Har vært her inne (ikke på BiM men på Dib) i mange, mange år ( ja, jeg har mange barn..:))

Synes det er veldig synd at noen bare MÅ slenge med leppa, at noen bare MÅ være stygge i munn...Men, jeg tror dessverre at dette bare er noe du må lære deg å overse. Kan bare ikke ta på alvor det anonyme mennesker kan få seg til å svare...

 

Jeg har lært meg å ikke ta meg nær av det, ikke bli provosert av det, og som oftest; ikke svare de folkene i det hele tatt... Kanskje ikke så lett i starten, men du må bare prøve :)

 

Man må på en måte lære seg å tenke at de menneskene som sitter slik og svarer både barnslig/stygt/negativt etc, ikke har det så godt med seg selv :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ærlig talt!

 

Anonymforumet er jo til for at man skal kunne be om råd/erfaringer angående ting man kanskje synes er litt pinlig å ta opp, ikke sant? Er jo ikke dermed sagt at man bør forvente at folk oppfører seg dårlig der inne, av den grunn!?

Og du er jo her inne selv, så du er vel isåfall ikke den rette til å snakke om læringskurve?

 

Ja, sug lut, sier jeg bare....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånne med slik innstilling som deg, er nettopp de som IKKE burde være her inne! Det er jo de som ikke kan svare andre på en ordentlig måte man burde spørre om hvorfor er på et sosialt forum!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er helt enig med deg! Noen ganger lurer jeg på hvorfor mange av folkene her inne har barn i det hele tatt, og hvordan det egentlig fungerer, når de er så fulle av galle... Får håpe de bruker dette forumet til å spre galle til uskyldige fremmede, slik at de kan være gode, glade og snille foreldre, så er det ihvertfall ikke helt meningsløst alt det unødvendig slemme de skriver ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest sug lut

Har jeg klagd over forholdene? Og hvor mye pinlig er det mulig å trenge å spørre fremmede om, egentlig - det er sånn sett ikke en umulighet å lage seg en egen pinligbruker, for den saks skyld, om en er så full av analprolaps, underlivskløe og påtakelig pinlig kjærlighetsliv at en bare MÅ være på anonym hele tida.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for alle fornuftige svar. Bra å se at det var så mange av dem :) Jeg skal prøve å overse de umodne svarene i framtiden, men det er jammen ikke lett! ;)

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

de du skal huske på er at dette er en komersiell side. Poenget for de som eier den er at flest mulig skal bruke mest mulig tid her inne slik at de kan selge reklamen dyrest mulig. Det er ikke de "snille" innleggene som holder folk her men derimot det at tempåeraturen blir høy og at folk sier mye dumt.

Hvor lista bør ligge for hvasom er OK å skrive, er jo en vurderingssak, men om alle svarte støttende og hyglig hele tiden ville brukertallet rast og sidene muligens forsvunnet pga dårlig økonomi.

 

Jeg hadde for eksempel ikke giddet være her om alt skulle vært "hyggelig" hele tiden. Det er jo ikke det som er gøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sug lut alene tipper vektskåla over i dibs favør i min bok, og svaret over er allerede en tidløs klassiker sånn jeg ser det :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det finnes nok andre koselige og kjedelig forum som er slik, da anbefaler jeg deg heller å oppsøke et av disse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns ikke det blir "kjedelig" selv om ikke alle er enig i alt, men måten ting sies på trenger jo ikke være så utrolig ufin. Folk snakker da ikke sånn til hverandre heller!? Det er respektløst, og mangel på folkeskikk.

Det blir ikke mer interessant å være her dess mer drittkasting det er her...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det engang sånn det er her inne, så får man velge selv om man vil bruke tiden sin her, eller på et annet forum.

Det blir (for å sette det veldig på spissen) som å gå inn på en pornoside og klage over nærbilder av kjønn, fordi man ikke syns det var sånn en sex-side burde være.

Man har 100% mulighet til å være et annet sted, og blir man støtt av svarene man får her, så gjør som Sug Lut sier og lag en "pinligbruker" som kan brukes på andre forum.

Anonym har mer eller mindre blitt et humorsted der man kan, til en viss grad, få svar på spørsmål om det meste. Jeg syns det er helt ok, selv om jeg nok ikke er like syrlig i svarene som mange andre.

 

Og trenger du virkelig hjelp så er ikke et forum for anonyme hormonbomber stedet å søke svar uansett :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...