Gå til innhold

Hvorfor blir mine brød så flat?


Anbefalte innlegg

Kjøper de ferdig-pakkene man bare skal tilsette vann og gjær til. Følger oppskriften fra punkt til prikke, mulig jeg hever brødene både før forming og etter forming ca. 10-15 minutter lenger enn det står på pakken.

Likevel blir mine brød så flat:( Hvorfor skjer det? Og hva kan jeg gjøre for å forhindre det? Hjelper det å heve brødene enda lenger??

Fortsetter under...

Annonse

Åh... Snakket med min mor og fortalte henne problemet. Hun baker akkurat samme type brød og vi har likedane former og brødbakemaskin. Og jeg har jo lært av henne, så gjør mer eller mindre helt det samme som hun. Hennes brød blir helt perfekte, deilige og luftige og de går litt over formen etter heving.

 

Eneste forskjellen vi gjør er hun tilsetter 1 teskje sukker i deigen! Det skal visstnok få brødene til å heve bedre... Skulle ønske jeg visste det før så jeg ikke hadde brukt opp to sånne brødpakker og to kvelder:-(

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...