Gå til innhold

Han vil ikke bruke kondomer


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Pessar kan sikkert være et alternativ, men jeg skjønner ikke helt hvordan ting blir så mye bedre av det. Man må fortsatt ha et avbrudd for å sette inn pessaret.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du synes jo ikke avbruddet var noe problem....??

 

Pessaret kan du jo selv sette inn før akten (f.eks som en del av kveldsritualet).

 

Pessaret setter ikke ned sensitiviteten for noen av partene, og du behøver ikke ha et avbrudd i selve akten!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke du helt innser hovedpoenget mitt her; det er ikke avbruddet som er den største utfordringen her.

 

Jeg kan ikke fatte og begripe at du ikke klarer i forstå at et kondom nedsetter følelsen betraktelig. Virkelig! Det er ikke noe vi menn bare har fått for oss. Hvorfor tror du så mange dropper kondomer også ved tilfeldige partnere? Om det faktisk ikke hadde hatt noe å si, hadde vel absolutt alle brukt kondom ved hvert eneste samleie? Det økonomiske aspektet er revnende likegyldig, for det er ikke så veldig dyrt for en pakke kondomer.

 

Og har du vist denne tråden til din stakkars mann? Det er på tide at han tar natta tilbake og setter ned foten. Jeg hadde kvitta meg med en med ditt syn på saken raskere enn en dårlig vane. Seks år?

 

Ja, ja. Whatever floats your boat..

 

Mr. Perfect

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på hvordan du kan mene at det er mer rimelig at kvinner dytter fremmedlegemer eller hormoner i kroppen enn at menn trer på en kondom? Inngripen i kvinnens kropp er vesentlig større enn kondombruk griper inni mannens kropp.

 

Heldigvis har jeg aldri vært utsatt for en så lite opplyst og så voldsomt egoistisk mann som deg. Perfekt er du jammen ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det virkelig en så stor inngripen i en kvinnes kropp å dytte inn et pessar? Uansett hvordan man vrir og vender på det, er både det og å tre på en kondom en forberedelse på ja nettopp, dytte et fremmedlegeme inn i en kvinnes kropp..

 

Mr. Perfect

 

p.s. til din informasjon har jeg tatt ansvar, og går nå og venter på dato for sterilisering.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For noen er det det ja. Ikke alle tåler kremen som følger med heller. For en mann fri for latexallergi vil det alltid være vesentlig mindre inngripen i hans kropp å bruke kondom enn det noen form for prevensjon for kvinner er det for kvinners kropp. Men egoistiske "perfekte" deg er selvsagt kun opptatt av deg selv.

 

Fabelaktig egenskap hos en mann du.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det finnes da vitterlig flere typer sæddrepende krem (som jeg regnet med er kremen du nevner), dersom man ikke tåler den vanligste aktive ingerdiensen (husker ikke i forbifarten hva den heter), kan man bruke melkesyrebasert sæddrepende krem.

 

Helt ok at du anser meg som egoistisk, men jeg forsøker å få HI til å innse at det finnes flere alternativer enn kondom. Uansett. Alltid.

 

Videre er det selvsagt ikke noe stort problem å ta på seg en kondom, og jeg tviler også på at han vil få sjelelige arr av dette, men følsomheten går som sagt veldig merkbart ned. For de som er litt raske på avtrekkeren er det sikkert ikke noe problem, men for min del er det helt uaktuelt i et parforhold. Som sagt har jeg tatt konsekvensen av dette selv, og med dette tatt den utrolig egoistiske avgjørelsen å sterilisere meg.

 

 

Hvilken fabelaktig egenskap er det du egentlig sikter til?

 

Mr. Perfect

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor kan ikke du bruke femidom da? Da tar du også ansvar for prevansjonen uten å tukle med hormonene dine....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor kan ikke kvinner ta ansvar med femidom? Det tukler da ikke med hormoner eller andre ting i kroppen og man deler på ansvaret. Så enkelt er det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mr Perfect er jo selvsagt ingen mann...da hadde han jo ikke trengt å å signere alle innleggene med nick , for så å gjemme seg bak anonymknappen. See?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen mann med respekt for seg selv ville faktisk laget en egen profil her inne. Bruker kona sin, og har alltid gjort det.

 

Btw. Anonymknappen er ikke i sin faktiske form slik den var. Den er huket av som default ;)

 

 

Mr. Perfect

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hæ? Hvor skriver jeg at avbruddet ikke er et problem? Jeg skriver at dette er en av grunnen til at han ikke liker å bruke kondomer. Jeg mener at det ikke blir noe bedre hvis vi bytter til pessar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du skriver da virkelig at DU ikke ser avbruddet som et problem. Jeg har ikke nevn noe om at HAN ikke synes det er et problem.

 

igjen; pessaret kan DU sette inn før hele akten. DU trenger ikke vente til dere er igang (i motsetning til mannen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mr. Perfect

 

Mannen min har ALDRI gitt uttrykk for at kondom ødelegger følsomheten. Ikke med ett ord. Det er ikke derfor han ikke vil bruke det.

 

Og som noen over her også spør: Hvordan kan du mene at det å ta på et kondom en gang i blant er verre enn å spise piller med farlige bivirkninger, som fucker med hormonene og sentrale kroppsfunksjoner, eller å sette metallgjenstander som forårsaker blødninger og annet ubehag, inn i livmora?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da må du nesten vise meg hvor jeg har skrevet dette. Skjønner ikke hvorfor det er vesentlig forresten; poenget er uansett at HAN ikke liker det, fordi det gjør noe med spontaniteten. Det samme gjør pessar, så jeg greier ikke helt å se hvordan det kan være noen løsning.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde jeg vært din mann, hadde jeg kastet kondomen, og bedt deg stå for egen prevenjon, vil ikke du bli gravid, så får du hindre det selv...

Det er da mye bedre å ha p-piller eller noe, og slippe kondomet?! Slipper å måtte stoppe opp, fordi en kondom må på..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er man i et forhold er det valig at det er dama som tar ansvar for prevensjon :) Kondmer er jo mye styr.. tenk at han faktisk har giddet i seks år! Jeg HATER sex med kondom, går på Loette.. Har en fast sexpartner, men ikke kjæreste. Er faktisk enig i at kondomen er grei når man fks vil holde ut litt lengre, eller beskytte seg for kjønnssykdom. Men hadde aldri gidda å brukt det i et fast forhld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, da bruker man kondom om man vil ha sex når man er fruktbar.. Du høres negativ og vanskelig ut, HI.. De aller fleste kviner bruker p-piller eller hormonspiral når de er i et forhold, hvorfor skal ikke du kunne det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til HI. Ser at noen er enig med deg, men flesteparten argumenterer for at det nå på en måte er "din tur" å ta litt ansvar. De komme med flere gode forslag, men du avfeier alle som tungvinte, farlige(!) eller bare at det vil du ikke.

 

Hvorfor startet du denne tråden hvis du ikke ønsker konstruktive tilbakemeldinger? Trodde du at alle skulle være enig med deg, sånn at du fremdeles kan presse mannen din til noe han ikke syns er ok?

 

Du fremstår som veldig umoden, egen og egoistisk ut fra det jeg har lest her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"vil ikke du bli gravid, så får du hindre det selv"

 

Er det mulig? Får jeg et barn til, så får han også et barn til. At begge har ansvar for å unngå uønsket graviditet, er vel en selvfølgelighet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"sånn at du fremdeles kan presse mannen din til noe han ikke syns er ok?"

 

Men det at HAN prøver å presse MEG til noe JEG ikke synes er ok, og som er en mye større belastning enn å rulle et kondom på penis et par ganger i måneden, det er selvfølgelig helt ok?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var jo for å sette det litt på spissen, jeg føler bare at du ikke evner å se hans side av saken. Det må da være mulig å komme frem til en prevensjosform som dere begge kan leve med.

 

Jeg syns bare at du virker vrang og lite innstilt på å gi litt for laget, på en måte:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Signerer 17:46 fullstendig!

 

Vil også legge til at det høres helt på trynet ut at hun er så hysterisk ang. spiral "sette inn fremmedlegemer i kroppen", WTF? Skal jeg sette det litt på spissen for deg, HI? Hvis du opererte kneet ditt, hadde du nektet kirurgene å sette inn skruer, eller om det viser seg at du har hjerteflimmer, hadde du nektet å få operert inn pace-maker? Du vil jo tross alt få "fremmedlegemer" inn i kroppen din? Om du kan ta en pille eller sette inn en spiral; hvorfor i HELVETE er det verre for deg enn for millioner av kvinner?? Det er ikke snakk om at du ikke tåler kremer, piller eller.. what ever... Du gidder bare ikke, hi!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...